Титульний аркуш Повідомлення
(Повідомлення про інформацію)

Підтверджую ідентичність та достовірність Інформації, що розкрита відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.

Генеральний директор       Супруненко Людмила Миколаївна
(посада)   (підпис)   (прізвище та ініціали керівника)
М.П. 18.04.2018
(дата)

Особлива інформація (інформація про іпотечні цінні папери, сертифікати фонду операцій з нерухомістю) емітента

I. Загальні відомості

1. Повне найменування емітента
Приватне акцiонерне товариство "Прилуцький хлiбозавод"
2. Організаційно-правова форма
Акціонерне товариство
3. Місцезнаходження
17500, Прилуки, Пирятинська 45
4. Код за ЄДРПОУ
00381077
5. Міжміський код та телефон, факс
(04637) 5-20-04 (04637) 5-02-10
6. Електронна поштова адреса
xbz@ukrpost.ua

II. Дані про дату та місце оприлюднення Повідомлення (Повідомлення про інформацію)

1. Повідомлення розміщено у загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії 19.04.2018
(дата)
2. Повідомлення опубліковано у*
(номер та найменування офіційного друкованого видання) (дата)
3. Повідомлення розміщено на сторінці http://xbzpriluky.pat.ua в мережі Інтернет 19.04.2018
(адреса сторінки) (дата)

Відомості про зміну складу посадових осіб емітента

Дата вчинення дії Зміни (призначено, звільнено, обрано або припинено повноваження) Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи Розмір частки в статутному капіталі емітента (у відсотках)
1 2 3 4 5 6
18.04.2018 припинено повноваження Голова Наглядової ради Луполенко Наталiя Олександрiвна д/н д/н
д/н
0
Зміст інформації:
Рiшення про припинення повноважень прийнято Загальними зборами акцiонерiв 18.04.2018 року. Припинення повноважень посадової особи виконано на пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв у зв'язку iз закiнченням повноважень. Посадова особа Луполенко Наталiя Олександрiвна (особа не надала згоди на розголошення персональних даних), яка займала посаду Голова Наглядової ради, припинила повноваження. Часткою у статутному капiталi емiтента не володiє. Пакетом акцiй емiтента не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, протягом якого особа перебувала на посадi: 3 роки.
18.04.2018 припинено повноваження Член Наглядової ради Бобошко Людмила Борисiвна д/н д/н
д/н
0
Зміст інформації:
Рiшення про припинення повноважень прийнято Загальними зборами акцiонерiв 18.04.2018 року. Припинення повноважень посадової особи виконано на пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв у зв'язку iз закiнченням повноважень. Посадова особа Бобошко Людмила Борисiвна (особа не надала згоди на розголошення персональних даних), яка займала посаду член
Наглядової ради, припинила повноваження. Часткою у статутному капiталi емiтента не володiє. Пакетом акцiй емiтента не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, протягом якого особа перебувала на посадi: 3 роки.
18.04.2018 припинено повноваження член Наглядової ради Яковенко Анатолiй Iванович д/н д/н
д/н
4.746
Зміст інформації:
Рiшення про припинення повноважень прийнято Загальними зборами акцiонерiв 18.04.2018 року. Припинення повноважень посадової особи виконано на пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв у зв'язку iз закiнченням повноважень. Посадова особа Яковенко Анатолiй Iванович (особа не надала згоди на розголошення персональних даних), яка займала посаду член Наглядової ради, припинила повноваження. Володiє часткою у статутному капiталi емiтента 4,746%. Володiє пакетом акцiй емiтента у розмiрi 56259 гривень. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, протягом якого особа перебувала на посадi: 3 роки.
18.04.2018 обрано Член Наглядової ради Луполенко Наталiя Олександрiвна д/н д/н
д/н
0
Зміст інформації:
Рiшення про обрання прийнято Загальними зборами акцiонерiв 18.04.2018 року. Обрання посадової особи виконано на пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв. Луполенко Наталiя Олександрiвна (особа не надала згоди на розголошення персональних даних) обрано на посаду Член Наглядової ради. Часткою у статутному капiталi емiтента не володiє. Пакетом акцiй емiтента не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, на який обрано особу: 3 роки. Iншi посади, якi обiймала особа протягом останнiх п'яти рокiв: директор комерцiйний та Голова Наглядової ради ПрАТ "Прилуцький хлiбозавод". Луполенко Наталiя Олександрiвна є представником акцiонера Супруненко Миколи Iвановича.
18.04.2018 обрано Член Наглядової ради Бобошко Людмила Борисiвна д/н д/н
д/н
0
Зміст інформації:
Рiшення про обрання прийнято Загальними зборами акцiонерiв 18.04.2018 року. Обрання посадової особи виконано на пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв. Бобошко Людмила Борисiвна (особа не надала згоди на розголошення персональних даних) обрано на посаду Член Наглядової ради. Часткою у статутному капiталi емiтента не володiє. Пакетом акцiй емiтента не володiє. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, на який обрано особу: 3 роки. Iншi посади, якi обiймала особа протягом останнiх п'яти рокiв: головний юрисконсульт та Член Наглядової ради ПрАТ "Прилуцький хлiбозавод". Бобошко Людмила Борисiвнаа є представником акцiонера Супруненко Людмили Миколаївни.
18.04.2018 обрано Член Наглядової ради Яковенко Анатолiй Iванович д/н д/н
д/н
4.746
Зміст інформації:
Рiшення про обрання прийнято Загальними зборами акцiонерiв 18.04.2018 року. Обрання посадової особи виконано на пiдставi рiшення Загальних зборiв акцiонерiв. Яковенко Анатолiй Iванович (особа не надала згоди на розголошення персональних даних) обрано на посаду Член Наглядової ради. Володiє часткою у статутному капiталi емiтента 4,746%. Володiє пакетом акцiй емiтента у розмiрi 56259 гривень. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, на який обрано особу: 3 роки. Iншi посади, якi обiймала особа протягом останнiх п'яти рокiв: Генеральний директор ТОВ "Сiнком-Холдiнг" та Член Наглядової ради ПрАТ "Прилуцький хлiбозавод". Яковенко Анатолiй Iванович є акцiонером.